Claus & Sharon's Travel Blog

Claus & Sharon's Travel Blog

About the Travel Blog / Om Rejsebloggen

We will update the Travel Blog with text and photos as often as possible while we are travelling. Family and friends are invited to comment on our Guestbook.

Vi vil opdatere Rejsebloggen med tekst og fotos så ofte som muligt, når vi er ude at rejse. Familie og venner må meget gerne lægge kommentarer på vores Gæstebog.
Sharon & Claus

Flere gange rundt i Singapore

DanskPosted by Sharon Payne Wed, January 07, 2015 05:46:04

12/12/14

Vi efterlader de store rygsække på hotellet, inden vi igen går til Subway for morgenmad. Vi er kommet tidligt op, så vi kan udnytte billetterne til en ”Hop-on/hop-off bus” bedst muligt. Der er to forskellige ruter, så vi får set en store del af Singapore. Der er ikke mange steder, vi har lyst til at stå af, så det ender med, at vi først tager hele tur 1, inden vi skifter til en hel tur 2. Det meste af Singapore er nybyggende højhuse og shoppingcentre. På Orchard Road ligger ikke mindre en 22 forskellige shoppingcentre informerer den båndede stemme på bussen stolt.

Tilbage på tur 1 kører vi et par stop, før vi står af nær Merlion statuen for at tage billeder. For at komme videre, må vi så en halv time senere tage resten af tur 1! Vi skifter til tur 2 for at komme til Gardens at the Bay. Her har vi så en time til at spise frokost (ender med te og scones) og se os omkring (hvilket bliver til meget lidt), før det er tilbage på rute 2. Denne gang vælger vi dog at stå af nær Raffles Hotel. Vi kan da ikke forlade Singapore uden at besøge ”Long Bar” for at drikke Singapore Sling. Ud over at én Singapore Sling koster omkring 150 kr. (!) udmærker baren sig ved at være det eneste sted i Singapore, hvor man må ”forurene”. Faktisk bliver gæsterne opfordret til at spise peanuts og smide skallerne på gulvet. Det giver en karakteristisk knasende lyd, når gæster og personale bevæger sig rundt.

Vi tager med metroen til lufthavne i god tid, inden vores fly til Darwin afgår 23.40. Lufthaven er så stor, at vi må med et internt tog for at komme til terminal 3. Efter en hel dag som turister i Singapore, vil vi skifte tøj og ompakke rygsække, før vi tjekker ind. Vi finder et sted, der tilfældigvis har en bagagevægt til fri afbenyttelse. Vi har på hele turen ”klaget” over for tunge rygsække, men vi troede trods alt ikke, de var så tunge. Vi kan hver indskrive 20 kg bagage på flyet, men Sharons rygsæk er et par kilo over. Så vi går i gang med den helt store ompakning, så der kommer mere i vores små rygsække (som er håndbagage) og i Claus' store. Det betyder, at rygsække bliver løftet på og af vægten utallige gange, men vi får dem alle under grænsen – tror vi. Da vi tjekker ind, viser vægten 20,6 kg for Sharons og 19,3 kg for Claus'. Vi får dem heldigvis indskrevet uden ekstrabetaling.

Flyet er mindre end halvt fyldt, da vi letter fra Singapore. Så vi får hver 3 sæder og forsøger at ligge ned for at sove de få timer, inden vi lander i Darwin og turens 14. og sidste land.